Støbning på specialbestilling

Realiser dine idéer – Vi støber skulpturer m.m. på bestilling

Siden 1929 har vi gjort vores bedste for at bringe vores kunders egne ideer til live. Mange professionelle kunstnere, såvel som amatører søger vores hjælp på baggrund af vores store erfaring og værksted. Der er ingen idéer der er for store eller for små – det er ganske enkelt kun fantasien der sætter grænser.

Derfor samarbejder vi i dag med en del kunstnere, der kommer til os, når de eksempelvis skal have lavet en specialskulptur i ler, gips eller beton. Vi tager selvfølgelig også imod andre forespørgsler, uanset hvad det måtte være, og samarbejder med alle, der har behov for vores ekspertise indenfor stukkatørarbejdet.

Som uddannede og erfarne stukkatører er vi specialister i støbning og formning af en lang række materialer. Vi kender ligeledes materialernes holdbarhed, styrker og svagheder. Derfor kan vi rådgive dig til den bedste løsning, så produktet der skabes på baggrund af din idé lever op til dine forventninger.

Vi tager imod alle forespørgsler og både rådgiver samt støber, hvis du har brug for professionel hjælp til støbning af skulpturer, friser m.m.

Støbning af eksempelvis friser og skulpturer på bestilling 

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at fortælle os om dine spændende idéer. Om det er stuk med bamser og lokomotiver til børneværelset, eller en særlig detalje til pejsen, udfører vi det gerne for dig.

Hvis du vil høre nærmere, eller vil vide hvordan vi kan hjælpe dig med at føre dine kreative idéer ud i livet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sende os en besked og beskrive din idé i vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 38 71 91 38

Home » Dine idéer