Skip to main content

MONTERING OG RENOVERING AF FACADE­DEKORATION

ER DIN FACADE TRIST OG KEDELIG?

Hvis din facade efterhånden er blevet kedelig at se på, så kan facadedekoration være en løsning, der kan være med til at løfte eller helt ændre din boligs udtryk. Facadedekorationer vil give din bolig karaktér samt særpræg og være en fryd for øjet. Hvad end du ønsker simple og moderne facadedekorationer, eller de mere traditionelle, står vi klar til at hjælpe dig.

Hvis en facaderenovation er nødvendig, foretager vi selvfølgelig også dette. Vi har mange års erfaring med at genskabe og renovere facader, så de igen fremstår som nye.

Vi udfører både renovationer og støbning af nye ornamenteringer eksempelvis balustrader, gesimser og friser.

HÅNDVÆRK DER HOLDER

Når vi skal lave facadeudsmykning og facaderenovering for vores kunder, er det vigtigt for os, at vores arbejde holder i mange år frem. Vi har stort fokus på kvalitet og godt håndværk. Netop derfor bruger vi altid beton eller kalkmørtel til facaderenoveringer, og rustfrit stål som armering når vi støber i beton, da disse materialer har en estimeret levetid på 100 år.

Friser og andre udsmykninger støber vi i hånden på baggrund af stor erfaring og ekspertise. Vi ansætter kun uddannede stukkatører, der kender de materialer og teknikker vi bruger, for at sikre dig et flot resultat, der holder i mange år.

MONTERING AF BALUSTRADER OG FRISER

Som del af vores arbejde med renovation af facader, har vi også den nødvendige ekspertise til montering af balustrader. Vi har et stort udvalg af designs at vælge mellem, så du kan finde netop det design der passer til din bolig. Som følge af vores høje kvalitetsstandard, kan vi meddele, at vi kun bruger balustrader produceret af Danmarks bedste producenter.

RENOVERING AF ÆLDRE BALUSTRADE, FRISER OG ANDRE FACADEUDSMYKNINGER

Mange ældre etageejendomme og villaer har flotte facader med eksempelvis balkon, altan eller terrasse, der er udsmykket med balustrader. Disse bygninger er ofte fredede – vi har derfor stor forståelse for bygningernes oprindelse og deres æstetiske udtryk.

Facadedekorationer kan blive slidt over tid og miste deres form eller farve. Derfor kan vi, med stor ekspertise og ikke mindst respekt for den originale udsmykning, foretage reparation og renovering.

VI HAR UDFØRT FACADEDEKORATIONER PÅ:

  • Villaer

  • Fredede etage-ejendomme

  • Slotte

  • Herregårde

  • Godser

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en facaderenovering eller eventuel opsætning af nyt stuk, er du velkommen til at kontakte os for at få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.