Montering og renovering af facadedekoration

Har du en kedelig og trist facade, så kan facadedekoration være med til at ændre din boligs udtryk. Vi udfører både renovationer og støbning af nye ornamenteringer eksempelvis balustrader, gesimser og friser. Du kan læse mere om gesimser her.

Vi har udført facadedekorationer på:

  • Villaer
  • Fredede etageejendomme
  • Slotte
  • Herregårde
  • Godser

Ønsker du tilbud på en facaderenovering eller opsætning af nyt stuk, kan du enten skrive til os via formularen her på siden, eller ringe til os og få en snak.

Fang os på telefon 38 71 91 38

Håndværk der holder

Når vi skal lave facadeudsmykning for vores kunder, er det vigtigt for os at vores arbejde holder i mange år frem. Netop derfor bruger vi altid rustfrit stål som armering når vi støber i beton, da dette har en estimeret levetid på 100 år.

Friser og andre udsmykninger støber vi i hånden på baggrund af stor erfaring og ekspertise. Vi ansætter kun uddannede stukkatører, der kender materialerne og teknikkerne, som sikrer et flot resultat, der holder i mange år.

Montering af balustrader og friser

Som del af vores arbejde med renovation af facader, har vi også den nødvendige ekspertise til montering af balustrader. Vi har en lang række designs at vælge imellem, og som følge af vores høje kvalitetsstandard, kan vi meddele, at vi kun bruger balustrader produceret af Danmarks bedste producenter.

Renovering af ældre balustrade, friser og andre facadeudsmykninger

Mange ældre etageejendomme og villaer har flotte facader med eksempelvis balkon, altan eller terrasse, der er udsmykket med balustrader. Disse bygninger er ofte fredede.

Facadedekorationen kan blive slidt over tid og miste form eller farve. Derfor kan vi, med respekt for den originale udsmykning, foretage reparation og renovering.

Ring og høre mere på telefon 38 71 91 38, hvis du er interesseret i at få renoveret udsmykningen af din ejendoms facade, eksempelvis frise, balustrade eller skulpturer.