Skip to main content

FLOTTE SKULPTURER OG HAVE­INSTALLATIONER

GIV DIN HAVE PERSONLIGHED

Selvom havekunst måske kan virke som noget, der er forbeholdt folk med store indkørsler og store boliger, er priserne i dag på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Med vores store udvalg af alt fra store springvand til små fuglebade, kan du ændre din haves udtryk markant til en overkommelig pris. En haveinstallation kan give dine omgivelser en eksklusiv følelse og tilføjer et personligt præg.

Selvom de mest efterspurgte produkter blandt vores sortiment, er fuglebade og krukker, har vi også et stort udvalg af haveskulpturer. Herved kan de fleste ønsker blive ført ud i livet også de mere kreative af slagsen.

KVALITET OG LEVETID

Vores havekunst bliver ofte købt som gaver til familie og venner. Ligesom vores andre produkter bruges der kun kvalitetsmaterialer, hvilket sikrer, at vores havekunst holder i flere generationer.

Eftersom det danske klima kan være barskt for materialer, der står udenfor året rundt, er det især vigtigt at materialerne er produceret korrekt og af holdbare kvalitetsmaterialer. Derfor forhandler vi kun danskproduceret havekunst, der er specielt bygget til det danske klima. For at sikre dig den bedste kvalitet samarbejder vi med den danske havekunst producent Lahema.

Vores havekunst kræver minimal vedligeholdelse – det kan helt enkelt gøres med klorin eller algerens, dvs. på samme måde som med havemøbler.

VI TILBYDER

  • Skulpturer

  • Springvand

  • Bænke

  • Søjler og arkader

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en snak om dine ønsker vedrørende haveinstallationer, og hvad vi kan tilbyde dig.