Skip to main content

TRADITIONELLE LOFTDEKORA­TIONER

DRØMMER DU OM EN ELEGANT LOFTDEKORATION?

Selvom du nødvendigvis ikke bor i en herskabslejlighed på Frederiksberg, kan du sagtens udsmykke dit loft med stuk. Herved kan du opnå det samme klassiske og elegante udtryk i din egen bolig.

Hvis du går og drømmer om at få opgraderet dit loft med en flot loftdekoration, kan vi tilbyde mange forskellige designs og mønstre.

Vi har mange valgmuligheder, så du således kan finde en der passer akkurat din stil, og som skaber den rette stemning i din bolig.

Vi står altid klar til at rådgive dig, og sammen kan vi finde en loftdekoration, der passer til netop dit loft,

TRADITIONEL LOFTUDSMYKNING AF HØJ KVALITET

Vores loftsudsmykning er lavet af håndblandede organiske materialer, hvilket resulterer i, at kvaliteten altid er helt i top. Dette medfører blandt andet, at de kan tåle at blive malet over flere gange og holder en hel menneskealder.

Derfor arbejder vi kun med gips, da dette materiale giver det mest holdbare og flotteste resultat. Vi arbejder ikke med plastik eller flamingo, da disse materialer er af væsentlig dårligere kvalitet og ikke giver et pænt slutresultat.

ROSETTER SOM LOFTDEKORATION

Rosetter er en cirkelformet udsmykning, der kan sættes rundt om lampeudtaget i loftet. De findes i mange dekorative mønstre og former – derfor findes der helt sikkert en, der vil passe til dit loft.

Det kan dog være relevant, at vide hvilken lampe du vil have ophængt, inden du vælger udseendet på din roset, så disse passer sammen stilmæssigt. Er din lampe eksempelvis minimalistisk, kan en roset være med til, at give modspil og liv til lampen, samt skabe en mere romantisk og elegant stemning i boligen.

Hvis du ønsker at få opsat en roset, eller en loftdekoration i dit loft kan en samtidig opsætning af stuklister give et elegant helhedsudtryk i boligen. Begge dekorationer tilføjer boligen et stilfuldt og klassisk udtryk samt giver en god sammenhæng i boligens rum.

VI TILBYDER

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig af loftdekoration, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os og få en snak om dine idéer og muligheder.