Traditionelle loftdekorationer

Traditionelle loftdekorationer

Selvom du ikke bor i en herskabslejlighed, kan du sagtens udsmykke dit loft med stuk. Hvis du går og drømmer om at få lavet en flot loftdekoration, findes der mange forskellige designs og mønstre.

Vi tilbyder

  • Rosetter
  • Friser
  • Blomsterranker
  • Stuklister

Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os og få en snak omkring dine ideer.

Ring til os på telefon 38 71 91 38

Loftusmykning i gips af høj kvalitet

Vores loftsudsmykning er lavet af håndblandede organiske materialer, hvilket resulterer i at kvaliteten er helt i top. Dette medfører blandt andet, at de kan tåle at blive malet over flere gange og holder en menneskealder.

Vi arbejder ikke med plastik og flamingo, da disse er af væsentlig dårligere kvalitet, og ikke giver et pænt slutresultat.

Rosetter som loft dekoration

Rosetter er en cirkelformet udsmykning, der kan sættes rundt om lampeudtaget i loftet, og findes i mange dekorative mønstre og former. Det kan derfor være relevant at vide hvilken lampe du vil have ophængt, inden du vælger udseendet på din roset, så disse passer sammen stilmæssigt.

Er din lampe minimalistisk, kan en roset være med til, at give modspil og liv til lampen, samt skabe et mere romantisk og elegant look.

Ønsker du at få opsat en roset i dit loft, vil det også være utrolig elegant, at få lavet stuklister. Begge dekorationer tilføjer et elegant look til boligen og giver en god sammenhæng i rummet.