Spørgsmål vedrørende montering

Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række spørgsmål, omkring emnet: Kan jeg montere selv? På den måde kan vi i fællesskab, komme frem til den løsning du har gået og drømt om.

Kan jeg montere selv?

På nettet kan man finde utallige trin-for-trin guides, og videoer til hvordan man selv kan montere stuk.

Hvis du er en garvet handy mand, og ved præcis hvilken vej skærekassen skal vende, så burde det kunne lade sig gøre. Hvis du derimod står og skal montere stuk for første gang, eller du ønsker rådgivning i hvordan du får mest mulig ud af dit valg, så anbefaler vi at tage fat i en professionel stukkatør.

Har I nogle gode råd til, hvis jeg selv ønsker at opsætte stuk/rosetter eller gesimser?

Der er mange ting man skal være opmærksom på ved opsætningen. Derfor anbefaler vi, at du først søger noget rådgivning. Alle vores medarbejdere er uddannede stukkatører, og vi står klar til at svare på de spørgsmål du måtte have. Sammen kan vi sikre at din opsætning bliver vellykket.

Fordele ved at benytte en professionel stukkatør?

Du kan godt købe en stuk direkte fra vores værksted og selv montere det. Hvis du ikke er en dygtig handy mand, så kan det skabe lidt udfordringer. Derfor kan du med fordel kontakte os, og spare dig selv for hovedpinen. Hvis du vælger en professionel stukkatør, får du både rådgivning omkring design, og en holdbar løsning, som du kan glædes over resten af livet.

Hvad kan Ove H. Svensson & Søn tilbyde mig?

Vi har et højt fokus på, at der er en balance mellem dine ønsker og bygningens historie. Så hvis du ønsker stuk, som passer til din bygnings historie, kan vi tilbyde en historisk viden på området, som du ellers ville være gået glip af.

Vi tilbyder endvidere:

  • Uddannede stukkatører med den fornødne faglige viden
  • Historisk viden omkring bygninger
  • Kreative løsninger
  • Respekt for det traditionelle, men med et moderne twist
  • Tæt samarbejde, så du opnår det ønskede resultat

Vi ønsker et tæt samarbejde med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at fortælle os om dine ideer.

Skal man male stukken efter opsætning?

Alt stuk skal malerbehandles. Det kan dog være svært, at vide om det skal være en almindelig plastikmaling, mosfarve, bladguld eller en dekorativ vandfarve.

Du er altid velkommen til at kontakte din stukaktør, for rådgivning i forhold til størrelse, maling og evt. design.