Spørgsmål vedrørende montering

Vi har herunder samlet en række generelle spørgsmål omkring montering af stuk. Herved kan du måske finde svar på de spørgsmål du måtte have om den løsning du går og drømmer om.

Hvad er fordelene ved at benytte en professionel stukkatør?

Hvis du vælger en professionel stukkatør til at montere din stuk, er du sikret et flot og elegant resultat. Du får både rådgivning omkring design samt størrelse, og ikke mindst en holdbar løsning, som du kan glædes over resten af livet.

Skulle du alligevel ønske at montere det selv, kan du godt købe stuk direkte fra vores værksted. Hvis du dog ikke er en dygtig handy-mand, så kan det godt skabe nogle udfordringer. Derfor kan du med fordel kontakte os, og spare dig selv hovedpinen.

Hvad kan Ove H. Svensson & Søn tilbyde mig?

Vi har stort fokus på, at der er en balance mellem dine ønsker samt bygningens historie og har stor respekt herfor. Hvis du skulle ønske stuk, som passer til din bygnings historie, kan vi tilbyde en historisk og specialiseret viden på området – en viden som du ellers vil gå glip af.

Herudover har virksomheden eksisteret siden 1929, og vi har arbejdet som stukkatør på Frederiksberg og i København lige siden. På baggrund af dette, har vi mange års erfaring og ekspertise inden for stukkatørarbejdet, og kan derfor tilbyde dig det bedste stukkatørarbejde i branchen.

Vi ønsker et tæt samarbejde med vores kunder, og du er derfor altid velkommen til at fortælle os om dine ideer – så kan vi sammen finde ud af, hvad vi kan tilbyde dig af løsninger.

Vi tilbyder endvidere:

  • Uddannede stukkatører med den fornødne faglige viden
  • Historisk viden omkring bygninger
  • Kreative løsninger
  • Respekt for det traditionelle, men med et moderne twist
  • Tæt samarbejde, så du opnår det ønskede resultat

Kan jeg montere selv?

Hvis du står og skal montere stuk for første gang, eller du ønsker rådgivning i, hvordan du får mest muligt ud af dit valg af stuk, så vil vi anbefale, at du tager fat i en professionel stukkatør. Her står vi selvfølgelig altid til rådighed, og vejleder dig gerne til, hvad vi kan tilbyde dig af løsninger.

Man kan dog finde utallige trin-for-trin guides og videoer på nettet, der beskriver hvordan man selv kan montere stuk. Hvis du er fiks på fingrene eller en garvet handy-mand, og ved præcis hvilken vej en skærekasse skal vende, så burde det kunne lade sig gøre.

Der er dog mange ting man skal være opmærksom på ved opsætningen. Derfor anbefaler vi, at du først søger noget rådgivning. Alle vores medarbejdere er uddannede stukkatører, og vi står altid klar til at besvare de spørgsmål du måtte have. Sammen kan vi sikre, at din opsætning bliver vellykket, og at du får et flot resultat.

Skal man male stukken efter opsætning?

Alt stuk skal malerbehandles. Det kan dog tit være svært at vurdere, om der skal benyttes en almindelig plastikmaling, mosfarve, bladguld eller en dekorativ vandfarve. Heldigvis står vi altid klar til at vejlede dig om hvilken maling, der er bedst til netop din stuk.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte din stukaktør i København for rådgivning i forhold til størrelse, maling og eventuelt design.

Kontakt os