Ove H. Svensson & Søn

Ove H. Svensson & Søn er en landsdækkende, familieejet virksomhed. Vi blev grundlagt i juli 1929 af Ove Herbert Svensson, og har sidan da drevet en virksomhed med konsekvent fokus på kvalitet. Dette har medført at vi er blandt de førende stukkatører herhjemme.

Vi har kun udlærte stukkatører ansat, og kan derfor altid tilbyde dygtige og kompetente medarbejdere, der er veluddannede i det traditionsrige stukkatørfag.

Vi udfører en lang række opgaver der relaterer sig til stukkatør- og murerfaget eksempelvis:

Husk, du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller brug for gode råd.

Skriv til os via formularen her på siden eller ring til os og få en snak omkring dit projekt.

Ring til os på telefon 38 71 91 38

Medlem af Københavns Stukkatørlaug og Københavns Murerlaug

Vores virksomheds arbejde går i lang udtrækning ud på at bevare det gode, traditionelle håndværk. Mange bygninger, som vi arbejder på er fredede eller bevaringsværdige og vi er stolte af at kunne renovere og bevare håndværk, der kræver viden og omhu. Derfor er vi medlem af stukkatørlauget, såvel som murerlauget i Køebenhavn. Begge er foreninger, der arbejder for at bevare det gode håndværk og holde traditionerne for kvalitet og grundighed i hu.

Vi er ligeledes medlem af Dansk Byggeri og dækket Byg Garanti. Det sikrer dig som kunde, at du få et garanteret stykke håndværk, der lever op til høje standarder og faglig stolthed.