Skip to main content

OVE H. SVENSSON & SØN

TRADITIONELT HÅNDVÆRK

Ove H. Svensson & Søn er en landsdækkende, familieejet virksomhed. Vi blev grundlagt i juli 1929 af Ove Herbert Svensson, og har siden da drevet en virksomhed med konsekvent fokus på kvalitet og tilfredse kunder.

Dette har medført, at vi er blandt de førende stukkatører herhjemme i Danmark.

Vi har kun udlærte stukkatører ansat, og kan derfor altid tilbyde dygtige og kompetente medarbejdere, der er veluddannede i det traditionsrige stukkatørfag. På baggrund af dette kan vi garantere dig den bedste kvalitet og et professionelt stukkatørarbejde.

VI UDFØRER EN LANG RÆKKE OPGAVER DER RELATERER SIG TIL STUKKATØR- OG MURERFAGET EKSEMPELVIS:

MEDLEM AF KØBENHAVNS STUKKATØRLAUG OG KØBENHAVNS MURERLAUG

Vores virksomhed’s arbejde går i lang udtrækning ud på at bevare det gode, traditionelle håndværk. Mange af de bygninger vi arbejder på, er fredede eller bevaringsværdige, og vi er stolte af at kunne renovere og bevare håndværk, der kræver viden og omhu. Derfor er vi medlem af stukkatørlauget, såvel som murerlauget i København. Begge er foreninger, der arbejder for at bevare det gode håndværk og holde traditionerne for kvalitet og grundighed i hu.

Vi er ligeledes medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti. Det sikrer dig som kunde, at du få et garanteret professionelt stykke håndværk, der lever op til høje standarder og faglig stolthed.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller blot har brug for gode råd.