Skip to main content

PROFESSIONEL FREMSTILLING OG MONTERING AF ROSETTER

TRADITIONELT HÅNDVÆRK

Hos stukkatør Ove H. Svensson & Søn er vi passionerede omkring vores arbejde og elsker vores håndværk. Vi værdsætter det traditionsrige stukkatørfag, hvor kvalitet og omhu går hånd i hånd. Dette gælder i vores arbejde med rosetter og alt andet stukarbejde.

Vi har siden år 1929 fremstillet og repareret stuk med respekt for de gamle håndværkstraditioner, og går aldrig på kompromis med kvaliteten eller servicen – det vigtigste er, at du bliver tilfreds med slutresultatet.

Vi kan hjælpe, hvis du overvejer at få en ny stukroset i loftet eller skal have renoveret dine eksisterende.

RENOVERING AF EKSISTERENDE ROSETTER

Mange rosetter er rigt detaljerede og udgør næsten et kunstværk i sig selv. Ofte er de placeret ved eksempel lampeudtag og dog blevet overmalet og nedslidt så mange gange over tid, at detaljerne ikke længere er synlige.

I disse tilfælde kan vi som professionelle stukkatører renovere din rosette, så de genskabes og igen fremstår som nye, og det stykke kunstværk de nu engang er.

STØBNING AF NYE ROSETTER EFTER TRADITIONELLE METODER

Hvis dine stukrosetter imidlertid er så slidte og gamle, at de ikke står til at redde, kan vi håndlave og montere nye efter dine ønsker og stil. Vi har flere forskellige designs at vælge imellem, som vil holde i mange år frem efter montering.

Vi lægger vægt på at holde traditionerne og det gamle håndværk i hævd. Derfor udarbejder vi alle stuk og rosetter i hånden, i enten gips eller beton. Derved får du et unikt stykke arbejde, der holder i mange år og giver din bolig et smukt samt unikt udtryk.

VI TILBYDER RENOVERING OG MONTERING AF:

  • Rosetter til loft, eventuelt ved lampeudtag

  • Rosetter som vægudsmykning – både udendørs og indendørs

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du sidder inde med ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.