Stuk på Frederiksberg, Amager og i København

Har du misvedligeholdt stuk?

Hos stukkatør Ove H. Svensson & Søn arbejder vi med stuk i gips, beton og mørtel. Vi er passioneret og elsker vores håndværk, hvor vi fokusere på balancen mellem dine ønsker og bygningens historie.

Vi kan renovere eksisterende stuk eller håndlave og montere ny. Fælles for al vores arbejde er, at vi vægter kvalitet og service. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at udføre enhver opgave med stor ekspertise og effektivitet.

Kontakt os på telefon 38 71 91 38, hvis du skal have monteret eller renoveret stuk på Amager, Frederiksberg eller i København.

Vi er din professionelle leverandør af stuk i København

Siden år 1929 har vi fremstillet og repareret stuk med respekt for de gamle håndværkertraditioner. Gennem tiden har vi hjulpet folk på slotte, herregårde, parcelhuse og i lejligheder med at vejlede og levere elegant stuk.

En ting er sikkert, vi går vi ikke på kompromis med kvaliteten og alle vores medarbejdere er uddannede stukkatører, hvilket medfører, at vi har den viden, der skal til for at opfylde dine ønsker

Vi har som mål at fortsætte virksomhedens tradition for at være den førende stukkatør i København.

Vores historie, erfaring og engagement gør, at vi er den oplagte samarbejdspartner, når der skal laves stukarbejde. Vi udfører alt stukarbejde i gips, mørtel og beton, hvor de typiske arbejdsområder består af følgende:

  • Fremstilling og montering af ny stuk
  • Reparation af eksisterende stuk
  • Restaurering af stuktur
  • Facader
  • Figurarbejde
  • Model/skulptur arbejde
  • Formningsarbejde

Hos os er det muligt at købe standardstuk fra vores udvalg, men det er også muligt at få udført specielle skræddersyede stukdekorationer.