Skip to main content

STUK I DEN FINESTE KVALITET

OPSÆTNING AF STUK

Leder du efter en dygtig stukkatør? Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Ove H. Svensson & Søn tilbyder vi mange forskellige former udsmykning af loft og vægge. Vi lægger stor ære i at levere et godt traditionelt stykke arbejde med respekt for det gamle håndværk og traditioner. Vi er specialiserede i opsætning af stuk, og kan derfor tilbyde dig den bedste ekspertise i branchen.

Vi bruger kun den fineste kvalitet, hvad enten det gælder rosettergesimser eller stuklister. De kan bruges i mange forskellige rum i boligen, og behøver ikke kun være noget, man ser i gamle elegante herskabslejligheder.

Det kan også bruges i almene lejligheder, hvor det kan give boligen et klassisk udtryk og en mere eksklusiv stemning. Vi hjælper kunder i blandt andet København, Vanløse og Nordsjælland.

En ting er sikkert, vi går ikke på kompromis med kvaliteten og alle vores medarbejdere er uddannede stukkatører. Herved har vi de nødvendige kompetencer og viden, der sikrer dig en flot stuk.

STUK AF GIPS

Plastik er et billigere materiale, og er af væsentlig dårligere kvalitet end den håndlavede stuk af gips. Derudover er plastik brandfarligt, og kan i visse tilfælde udvikle dampe, der ikke er gode for indeklimaet.

I modsætning til disse lidt billigere løsninger af plastik arbejder vi med gips, mørtel og beton. Dette er mere organiske materialer, der giver en større alsidighed. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og arbejder derfor ikke med plastik.

Vores passion for håndværket er vores drivkraft – og vores historie, erfaring samt engagement gør, at vi er den oplagte samarbejdspartner, når der skal laves stukarbejde.

KVALITET OG LANG HOLDBARHED

Som faguddannede inden for arbejde med og opsætning af stuk har vi den viden og erfaring, der kræves for at lave og restaurere stuk på en måde, der sikrer holdbarhed, og at det oprindelige udtryk bevares.

Grundet vores fokus på kvalitet holder vores gipsstuk i mange år frem og kan sagtens tåle at blive malet over adskillige gange ved renovationer og lignende. En af de store fordele ved at udarbejde dem efter de gamle teknikker er, at man langt nemmere kan udføre reparationer end ved plastik.

Derved kan du vedligeholde din stuk, hvis det skulle være nødvendigt, fremfor at du er nødsaget til at opsætte en helt ny, uden garanti for at denne holder, og det samme design kan bevares.

VI TILBYDER

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at få en snak om dine idéer og ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette gælder naturligvis også, hvis du har spørgsmål til det vi ellers tilbyder.