Stuk af den fineste kvalitet

Hos stukkatør Ove H. Svensson & Søn tilbyder vi mange forskellige former for stuk til udsmykning af loft og vægge.

Alt vores stuk er af fineste kvalitet, hvad enten det gælder rosetter, gesimser eller stuklister. Stukke kan bruges i mange forskellige rum i boligen, og behøver ikke kun være noget man ser i gamle elegante herskabslejligheder.

Vi tilbyder

Kontakt os via formularen her på siden, eller ring til os og få en snak omkring dine ideer og ønsker.

Ring til os på telefon 38 71 91 38

Stuk af gips

I modsætning til de lidt billigere løsninger af plastik, arbejder vi med gips, mørtel og beton, som er mere organiske materialer med større alsidighed. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og arbejder derfor ikke med plastik.

Plastik er et billigere materiale og er af væsentlig dårligere kvalitet, end den håndlavede stuk af gips. Derudover er plastik brandfarligt og kan i visse tilfælde udvikle dampe, der ikke er gode for indeklimaet.

Kvalitet og lang holdbarhed

Som faguddannede stukkatører har vi den viden og erfaring, der kræves for at lave og restaurere stuk på en måde, der sikrer holdbarhed og det oprindelige udtryk.

Vores gipsstuk holder i mange år frem, og kan sagtens tåle at blive malet over adskillige gange ved renovationer og lignende. En af de store fordele ved stuk, som er udarbejdet efter de gamle teknikker, er at man langt nemmere kan udføre reparationer, end ved stuk af plastik.

Med vores stukke er du sikker på at få et produkt, der holder i en menneskealder.

Home » Stuk