Håndlavede stuklister

Stuklister er en elegant og flot afslutning mod loftet, som ofte ses i gamle herskabslejligheder, patriciervillaer og lignende. Stuklister bidrager utroligt meget til atmosfæren i et rum, og giver et flot klassisk udtryk til hjemmet.

Vi tilbyder

  • Reparation af gammelt stuk af gips
  • Støbning og montering af nye lister

Hvis du har spørgsmål til vores stukarbejde, eller godt kunne tænke dig at få udarbejdet et tilbud, kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon.

Ring til os i dag på telefon 38 71 91 38

Vi går op i kvalitet

Du kan købe stuklister i næsten alle gør-det-selv markeder, men det kan være rigtigt svært at få et resultat, som er lige og pænt i mønsteret hele vejen rundt.

Desuden svinger kvaliteten utroligt meget, og ofte er listerne fra byggemarkederne produceret i plastik, hvilket resulterer i dårlig holdbarhed og giver et knap så pænt finish.

I modsætning til de billige stuk lister i plastik, du kan købe i gør-det-selv markedet, arbejder vi med gips, mørtel og beton som er en langt mere dynamiske materialer. Vi går op kvalitetsmaterialer, og sørger altid for at lave en løsning efter lige netop dine ønsker, så din stuk passer sammen med udtrykket i dit hjem.

Med stuk i et fast organisk materiale er du sikret en langtidsholdbar løsning, som holder udtrykket og som kan tåle at blive malet igen og igen. Derudover er gips, mørtel og beton også brandsikkert.

Stuk med alle mønstre – til alle lofter

Hos os kan du få speciallavet dine stuklister, så de passer til lige netop dit hjem, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Som professionelle stukkatører elsker vi at lave smukt håndværk og du kan være sikker på at den løsning du finder hos os, vil holde i mange år frem.