Skip to main content

HÅNDLAVEDE STUKLISTER

STUK MED ALLE MØNSTRE – TIL ALLE LOFTER

Stuklister er en elegant og flot afslutning mod loftet, som ofte ses i gamle herskabslejligheder, patriciervillaer og lignende. Stuklister bidrager utroligt meget til atmosfæren samt stemningen i et rum, og giver et flot klassisk udtryk til hjemmet.

På trods af, at de ofte ses i gamle villaer og lejligheder i København, er det efterhånden blevet en eftertragtet måde at forny hjemmet på en klassisk måde.

Hos os kan du få speciallavet dine stuklister, så de passer til lige netop dit hjem, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Som professionelle stukkatører elsker vi at lave smukt samt unikt håndværk, og du kan være sikker på, at den løsning du finder hos os, er lavet af kvalitetsmaterialer, som vil holde i mange år frem.

VI GÅR OP I KVALITET

Du kan købe stuklister i næsten alle gør-det-selv markeder, men det kan være rigtigt svært at få et resultat, som er lige og pænt i mønsteret hele vejen rundt. Desuden svinger kvaliteten utroligt meget, og ofte er listerne fra byggemarkederne produceret i plastik, hvilket resulterer i dårlig holdbarhed og giver et knap så pænt finish.

I modsætning til de billige stuklister i plastik, du kan købe i gør-det-selv markedet, arbejder vi med gips, mørtel og beton, som er langt mere dynamiske og organiske materialer. Vi går op i at vores materialer er af høj kvalitet, og sørger altid for at lave en løsning efter lige netop dine ønsker, så din stuk passer sammen med udtrykket i dit hjem og din personlige stil.

Med stuk i et fast organisk materiale er du sikret en langtidsholdbar løsning, som holder udtrykket og kan tåle at blive malet igen og igen. Derudover er gips, mørtel og beton også brandsikkert i modsætning til plastik.

VI TILBYDER

  • Reparation af gammel stuk af gips

  • Støbning og montering af nye lister

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til vores stukkatørarbejde, eller ønsker at få udarbejdet et tilbud, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at få yderligere information.